Lidt om området

Første etape af Ginneruplund består af 61 boliggrunde og vejnavnet er Flegebakken.

Dele af udstykningens har et varierende terræn, som indbyder til spændende individuelt byggeri, mens de mange grunde med plant terræn giver mulighed for mere traditionelt byggeri. Boligområdet er omfattet af lokalplan 328.

Byggegrundene ligger ideelt i forhold til skole, indkøbsmuligheder, byen og er samtidig helt tæt på naturen. Se mere på vores webkort.

I området er der planlagt tre regnvandsbassiner i forbindelse med udstykningen – et rekreativt område så I kan gå ture ned for at fodre ænder eller lede efter frøer.

Hadsten er med sine ca. 8.000 indbyggere en by med mange gode tilbud og faciliteter. Byen har alt, hvad man skal bruge i hverdagen af daginstitutioner, skoler, gymnasium, øvrige uddannelsesinstitutioner, dagligvarebutikker og et bredt udvalg af detailbutikker.

Børnepasning, skoler og fritid

Boligområdet er beliggende få hundrede meter fra Østervangskolen med SFO og ca. 1,5 km. fra Vester Skovvej Børnehave. Derudover kan kommunen tilbyde dagpleje, vuggestuer, andre børnehaver, skoler og friskoler.

Af andre uddannelsesinstitutioner i Hadsten kan man nævne Den jydske Haandværkerskole, Favrskov Gymnasium og Hadsten Højskole.

Hadsten har et rigt foreningsliv og der findes masser af muligheder for et aktivt fritidsliv. Byen har gode sportsfaciliteter, bibliotek, og kulturhus.

Transport og trafik

1.5 km fra udstykningen ligger rutebil- og togstation, hvor der fra sidstnævnte i dagtimerne er tre afgange i timen via Den Østjyske Længdebane. Det gælder både mod såvel Aarhus/København som Randers/Aalborg, idet alle IC-tog samt flere regionaltog standser i byen. Ligeledes går der jævnligt både tog og busser mod Viborg.

Nærmeste tilkørsel til motorvej E45 ligger kun 7 km. væk.

Om Hadsten

Den 3. september 1862 regnes som byens fødsel. Det var denne dag, hvor Frederik den 7. og grevinde Danner indviede Den Østjyske Længdebane. Og som så mange andre steder blev stationen fundamentet for et rigt kultur- og erhvervsliv.

Der er i øjeblikket ca. 7.961 indbyggere i Hadsten.