Lidt om området

 

Møllebækken top


Møllebækken, Voldum v/Hadsten

Ny attraktiv udstykning i Voldum ved Hadsten.

Det nye kvarter ligger midt imellem Aarhus og Randers med kun ca. 9 min til motorvej E45. Grundene ligger kun ca. 10 km fra Hadsten bymidte og dermed tæt på togforbindelse. Der er ca. 16 km til Randers og 25 km til Aarhus. På 4 af grundene er der mulighed for at bygge et dobbelthus, hvis man drømmer om at flytte generationerne eller to familier sammen.

Voldum er en by i vækst med skøn natur og en række gode faciliteter, som gør byen attraktiv for den moderne børnefamilie. Byen har det der skal til – skole, SFO, vuggestue, børnehave, ungdomsklub, indkøb, lægehus, plejehjem og ikke mindst en god og moderne sportshal med mange gode tilbud.


Om området

Udstykningen ligger i den vestlige ende af byen tæt på friskole, indkøb og Voldumhallen. Parcellerne kommer til at ligge i klynger af 4 boliger med hver sin vendeplads. Der bliver etableret et fælles friareal mod nord med stiforbindelse til regnvandsbassin og Revens Møllebæk.

Grundene i Møllebækken er omfattet af Lokalplan nr. 347. Der er i øjeblikke ca. 1.000 indbyggere i Voldum.

Landskabet omkring byen er hovedsageligt dyrkede marker og områder med skov, som giver rig mulighed for såvel vandre-, løbe- og cykelture. Skader Å og Revens Møllebæk løber tæt ved Voldum og bidrager også til en spændende natur omkring byen.


Børnepasning, skole og fritid

Møllebækken ligger dejligt tæt på Voldumhallen og Voldumegnens Friskole med klasser op til 7. klasse samt SFO. Nærmeste overbygningsskoler er Hadsten Skole, 9 km væk. Der er gratis kørsel med skolebusser.

Voldum Børnehave med integreret vuggestue ligger 4-500 m fra udstykningen. Hertil kommer den integrerede institution Børnehuset i Hadbjerg, 7 km væk. Derudover kan kommunen tilbyde dagpleje, andre skole og friskoler.

De nærmeste ungdomsuddannelser er placeret i Hadsten – Den jydske Haandværkerskole, Favrskov Gymnasium og Hadsten Højskole.

Ved siden af friskolen ligger Voldum Hallen, som danner rammen om byens idrætsliv. Voldum-Hallen har både udendørs tennisanlæg og mange indendørs idrætstilbud. Hallen bliver også flittigt brugt til diverse arrangementer – blandt andet diverse udstillinger, halfester, kursus- og mødeaktiviteter. I Hadsten er yderligere sportsfaciliteter, bibliotek, kulturhus og indkøbsmuligheder.

 

Transport og trafik

Via Hadbjerg er der gratis busforbindelse til Hadsten. Regionalbussen mellem Aarhus og Randers stopper også i Hadbjerg.

I Hadsten ligger rutebil- og togstation, hvor der fra sidstnævnte i dagtimerne er tre afgange i timen via den Østjyske Længdebane mod såvel Aarhus/København som mod Randers/Aalborg, idet alle IC-tog samt flere regionaltog standser i byen. Ligeledes kører der jævnligt både tog og busser mod Viborg.

 

Møllebæk vej